- Restauracja
Oferujemy sezonowe menu na bazie świeżych owoców i warzyw oraz produktów regionalnych w połączeniu z tradycyjną kuchnią francuską.
Nie używamy chemicznych dodatków smakowych ani konserwantów, jedynie świeżych ziół i naturalnych przypraw.
Śniadania 11:00-12:00
Croissants, omlet, jajecznica, tosty, naleśniki
Lunche 12:00-16:00
Codziennie inny lunch składający się z zupy, dania głównego i wody mineralnej w cenie 20 zł
w weekendy oferujemy specjalne pozycje z tablicy weekendowej (dodatkowo spoza stałej karty) oraz małże z frytkami belgijskimi
W menu: tarty, sałatki, steki, makarony, a dla koneserów: ślimaki, żabie udka i foie gras.
Na deser proponujemy przepyszne tarty na słodko, crème brûlée i lody z belgijskiej czekolady (fait maison)..
Wszystkie dania i desery przygotowujemy z sercem i pasją
Ten obiekt nie posiada jeszcze ofert specjalnych.
Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności
Zrozumiałem